Egészségünket védő omega 3 zsírsav

Egészségünket védő esszenciális zsírsav

Omega 3 zsírsav az egészséges élethez

Az omega 3 zsírsavak nélkülözhetetlenek a szervezetünk egészséges működéséhez. A sejtek alkotóeleme és fontos hormonok forrása is.

Pozitív hatásait már sejtszinten kifejti, és a hormonok működését is kedvezően befolyásolja.

Omega 3 zsírsav fogyasztását követően javul a sejtmembrán rugalmassága, ezáltal számos sejten belül lejátszódó folyamat is, mint például az enzim és receptor aktivítás, ionáramlás.

Az alapvető sejtszintű folyamatok rendkívül fontosak szervezetünk egészséges működéséhez is.

szemomega3.jpg

Előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agysejtek, idegsejtek, és az immunrendszer normális működését. Védi az érfalakat az érelmeszesedéstől, segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.csökkenti a vérrög kialakulásának a kockázatát azáltal, hogy gátolja a véralvadást elősegítő faktorokat.

Segít csökkenteni a szervezeten belüli omega 6 túlsúlyt, enyhítve az emiatt kialakult betegségek tüneteit.

Az omega 3 zsírsav a keringésen keresztül számos jótékony hatást fejt ki, fogyasztásának hatására a test minden sejtjében kedvező változások indulnak el.

A bejegyzés trackback címe:

https://omega3.blog.hu/api/trackback/id/tr806049728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása