Egészségünket védő omega 3 zsírsav

Egészségünket védő esszenciális zsírsav

Omega 3 a szívünk egészségéért

Az omega 3 fogyasztásának hatására a test minden sejtjében kedvező változások indulnak el. Számos egymással nem közvetlen kapcsolatban lévő szervben vagy testrészben is tapasztalhatjuk a pozitív hatásokat.

Az omega 3 úgy vesz részt a sejtműködésben, hogy beépül a sejthártyába, rugalmasabbá teszi azt, így segíti az összes szervrendszer egészséges működését.

belso_harmonia.jpg

Az omega 3 fogyasztását követően javul a sejtmembrán rugalmassága, és a sejten belül lejátszódó folyamat is, az alapvető sejtszintű folyamatok rendkívül fontosak szervezetünk egészséges működéséhez.

Az omega 3 csökkenti a vérrög kialakulásának kockázatát azáltal, hogy gátolja a véralvadást elősegítő faktorokat. Növeli a véralvadási időt, gátolja a vérlemezkék összecsapódását, és csökkenti a vér viszkozítását. Védi az érfalakat az érelmeszesedéstől, segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását, segít a szív és érrendszeri megbetegedések, és a szívritmuszavar kialakulásának megelőzésében, hatására csökken a szívinfarktus bekövetkezésének kockázata.

A bejegyzés trackback címe:

https://omega3.blog.hu/api/trackback/id/tr725808588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása